Gezocht: Ondernemer voor innovatief camperlocatie concept

Ben jij een gedreven ondernemer in de recreatiesector en klaar voor een uniek project? RICHARD MARTIN BV is op zoek naar een ondernemende partner in Nederland en/of België die het avontuur wil aangaan met een vernieuwend concept rondom camperlocaties.

Waarom nu?

De campermarkt is momenteel een van de snelst groeiende segmenten in de recreatiesector, zowel in Nederland als daarbuiten. In Nederland alleen al is het aantal geregistreerde campers de afgelopen jaren explosief gestegen. Met een stijging van meer dan 30% in camperregistraties sinds 2020 blijft de populariteit van campervakanties toenemen. Deze trend biedt een uitstekende kans om in te spelen op de groeiende vraag naar kwalitatieve camperlocaties.

Ook in heel Europa kiezen steeds meer mensen voor de camper als hun favoriete manier van reizen. Dit maakt het concept niet alleen aantrekkelijk voor de binnenlandse markt, maar biedt ook potentieel om internationale gasten aan te trekken. Met de juiste aanpak kan jouw camperlocatie uitgroeien tot een topbestemming in Europa.

Het concept:

Het idee voor deze camperlocatie is reeds ontwikkeld en biedt een sterke basis. Samen met jou als partner willen we dit concept verder finetunen en optimaliseren, zodat het perfect aansluit bij de wensen van de markt en jouw unieke visie als ondernemer. Dit betekent dat je niet alleen een kant-en-klaar plan overneemt, maar actief betrokken zult zijn in het verdere ontwikkelingsproces.

De breedte van de markt:

De prijzen voor campers variëren enorm, wat een indicatie is van de brede doelgroep die geïnteresseerd is in camperreizen. Aan de ene kant zijn er compacte, instapmodellen die beginnen bij ongeveer €50.000. Aan de andere kant zien we een groeiende markt voor luxe campers, waarvan de prijzen kunnen oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s. Deze variatie in prijsklassen betekent dat er een enorm potentieel is voor een divers klantenbestand, van gezinnen die hun eerste camperervaring zoeken tot ervaren reizigers die op zoek zijn naar luxe en comfort.

Wat wij zoeken:

  • Een ondernemer die passie heeft voor de recreatiesector en die klaar is om te investeren in een nieuw en veelbelovend concept.
  • Bereidheid om de benodigde investeringen te doen om dit project tot een succes te maken.

Wat wij bieden:

  • Een goed doordacht basisconcept dat samen verder uitgewerkt kan worden.
  • Ondersteuning bij het verkrijgen van eventuele additionele financiering, zoals subsidies.
  • Professionele PR-ondersteuning om het project onder de aandacht te brengen.

Zie jij jezelf al als eigenaar van dé beste camperplaats van Europa in 2026? Neem dan contact met mij op via een persoonlijk bericht. Samen kunnen we iets bijzonders neerzetten!

Geïnteresseerd? Laat van je horen en wie weet wordt dit jouw nieuwe avontuur! Neem nu contact met ons op

Meer berichten

Frans Thuis: het inspiratieplatform van Frans Duijts

Samen met Frans Duijts introduceer ik met trots zijn nieuwe project, ‘Frans Thuis’. Dit inspiratieplatform zal Nederland laten kennismaken met de prachtige regio’s de Betuwe en Maas en Waal. ‘Frans Thuis’ biedt een unieke mix van boeiende content en nieuwe muziek van mijn hand, en dient als opmaat naar het

Lees meer »

Waterfront Market Dubai: een sensatie

Het bezoek aan de Waterfront Market in Dubai (8 maart 2024) was op meerdere fronten een openbaring. Deze unieke locatie herbergt vier verschillende soorten markten: een vleesmarkt, waar de geur van vers geslachte dieren (dierenliefhebbers en vegetariërs mijden deze plek beter)  in de lucht hangt en het vakmanschap van het

Lees meer »

Order ahead: contactloze technologie wordt de norm

De COVID-19 pandemie heeft een onomkeerbare verandering teweeggebracht in de wereldwijde adoptie van contactloze technologie. Aanvankelijk ingezet als een reactie op gezondheidsrisico’s, zijn digitale en contactloze oplossingen nu een permanent onderdeel van onze maatschappij. Deze technologieën hebben zich ontwikkeld van een tijdelijke noodzaak tot een duurzame trend die zowel de

Lees meer »